Заповнити анкету рівнянам потрібно до 1 березня

2149 0

Ми у соцмережах:

Заповнити анкету рівнянам потрібно до 1 березня

На безкоштовні курси польської мови запрошує рівнян обласна наукова бібліотека, що на Лебединці. Щоб стати учасником, потрібно заповнити анкету і зареєструватися до 1 березня.

Як розповіла Ольга Кротік, викладачка, фахівець з іноземних мов, заняття розпочинатимуться у вечірні години: одна група займатиметься з 16.45, друга — з 17.45. Місце занять: відділ документів та літератури виробничої тематики, що на ІІІ поверсі бібліотеки. Курси безкоштовні, хіба що за витратні матеріали, папір вам запропонують заплатити — за місяць це може бути сума 120 грн. Записатися на курси можуть й ті, хто взагалі не знає польської мови, - починатимуть вчити з азів. Триватимуть курси аж до літа.

Такі курси бібліотека проводить щороку. Як правило, в групу записуються по 25-30 учасників. У попередні роки серед тих, хто прагнув вивчити польську мову було багато рівнян, які збираються на роботу або навчання до Польщі, а також рівняни, які просто хочуть з користю проводити свій вільний час. Телефон для довідок: +38 093 8274204.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також