Запустити двигуни у чотирьох авто водіям допомогли поліцейські

546 0

Ми у соцмережах:

Запустити двигуни у чотирьох авто водіям допомогли поліцейські

Автомобіль — джерело підвищеної небезпеки. А оснащений усім необхідним службовий автомобіль — порятунок для водія, якого спіткала неприємність у дорозі. Коли кожна хвилина на рахунку, на допомогу приходять поліцейські офіцери громад.

Під час патрулювання території села Княгинин Дубенського району посеред вулиці поліцейські офіцери побачили автомобіль, який перекрив рух іншим транспортним засобам. З’ясувалось, що у «ВАЗу» розрядився акумулятор, тож правоохоронці допомогли водієві запустити двигун та розблокували проїзну частину.

Двічі аналогічну допомогу надавали водіям і поліцейські офіцери Корецької тегромади Рівненського району.

На АЗС не зміг завести двигун водій «Audi-80»: аби не створювати перешкоду для іншого транспорту, легковик виштовхали від колонки. Свідком ситуації став поліцейський офіцер громади та запропонував свою допомогу: під’єднав пускові кабелі від службового автомобіля та запустив двигун.

Транспортний засіб іншого поліцейського офіцера під час патрулювання у Корці зупинив ще один місцевий житель та попросив про допомогу: сів акумулятор, а потрібно було вирушати в дорогу. Така ж ситуація була сьогодні і у селищі Смига на Дубенщині.

Поліцейські офіцери громад у Рівненській області: на варті цілодобово, щоб служити, щоб допомагати, стверджують у поліції Рівненщини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також