Зарядка, продуктивність та швидкість: все про ігровий смартфон

1786 0

Ми у соцмережах:

Зарядка, продуктивність та швидкість: все про ігровий смартфон

Компанія Tecno випускає серію смартфонів Pova для активного використання в ігровому просторі. Тому технічні можливості цих пристроїв дозволяють відтворювати графіку й керувати симуляторами. Що ж незвичайного використали у першій моделі серії?

 Великий об'єм акумулятора

Насамперед поговоримо про автономний режим. Виробники заявляють, що на смартфоні Tecno Pova можна грати безперервно 20 годин.

При цьому в перерахунку на інші види діяльності виходить 64 години активної розмови. А у режимі очікування цього заряду вистачить на місяць. До того ж можна використовувати функцію швидкої зарядки з потужністю 18 Вт, щоб швидше збільшити запас акумулятора.

Тож місткість 6000 мАг дозволяє зручно експлуатувати пристрій жителям міста, де щодня доводиться проводити час у роз'їздах. Це зручний варіант і для мандрівників.

До того ж проведено профілактичну роботу з перегріванням акумулятора. Для цього розробники використовували матеріал, що проводить тепло. Тому ефект від розсіювання тепла та зниження нагрівання помітний у будь-якому випадку.

Продуктивність та потужність


Процесор із вісьмома ядрами та окремим потужним графічним чіпом дозволяє з легкістю відтворювати ігри. Додатково на розвиток швидкості виконання всіх завдань впливають:

  • ♦ розмір оперативної пам'яті — 6 Гб;
  • ♦ частота процесора — 2 ГГц;
  • ♦ нова завадостійкість у всьому зв'язку.

 

Всі нововведення, втілені в цій моделі смартфона, забезпечують плавну, ефективну та збалансовану гру. Тому Tecno Pova точно підійде всім шанувальникам вдалого ігрового простору.

 

Особливе ігрове наповнення

Додатково в телефоні існує функція ігрового режиму. Тобто в цей час виключаються всі непотрібні програми та процеси у фоновому режимі, щоб не заважати перебігу гри.

Присутній Game Assistant V2.0 — спеціальний помічник у грі. Завдяки йому на панелі інструментів можна дивитися ЦП/ГП усіх програм для прогнозів. Цей смартфон можна знайти на shop.kyivstar.ua за низькою ціною.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також