Заступник голови Клеванської ОТГ викликав незадоволену посмішку в Подоліна

4366 0

Ми у соцмережах:

Заступник голови Клеванської ОТГ викликав незадоволену посмішку в Подоліна

На своїй сторінці у Фейсбук заступник голови однієї з ОТГ області опублікував розкладу руху маршруток. При тому, що офіційного дозволу на відновлення руху міжміського транспорту обласна комісія ТЕБ та НС не давала.

 Про це розповіли журналісти під час брифінгу в Рівненській ОДА, не називаючи, про яку конкретно ОТГ йдеться, та імені чиновника. Перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін інформацію підтвердив і прокоментував:

-          В області збережена і буде посилюватись вертикаль влади. За рішення президента й уряду відповідає голова Рівненської ОДА, керівники районних адміністрацій, рад. Іноді дописи у Фейсбуці керівників сільських рад, керівників ОТГ викликають у нас, м’яко кажучи, незадоволені посмішки. Посадова особа навіть місцевого самоврядування має відповідати за своїй дописи і коментарі. Інформація дійсно відповідає дійсності. Автор допису в мережі Facebook поспілкувався з нами. Дана інформація була опублікована без попередньої перевірки. Дозволу на перевезення Рівненській області не надавалося.

 Як нам стало відомо, йдеться про Клеванську ОТГ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також