Засудили острожанина, який зберігав на телефоні дитячу порнографію

657 0

Ми у соцмережах:

Засудили острожанина, який зберігав на телефоні дитячу порнографію

Чоловік скачував відео з забороненим змістом у період з червня 2021 року до грудня 2022 року, коли його викрили правоохоронці. Всього йдеться про сім відео, які, згідно з результатами експертизи, мають ознаки дитячої порнографії.

Про Ярослава К. відомо, що він є уродженцем Острога, неодружений, раніше судимостей не мав. В процесі слідства чоловік уклав з прокурором угоду про визнання винуватості, у якій визнав провину та погодився на обумовлене сторонами покарання, повідомляє zaxid.net.

Суддя Олег Василевич з Острозького райсуду на засіданні 14 червня цю угоду затвердив. Відтак чоловіка визнали винним у зберіганні порнографії та призначив йому три роки клонії, втім від відбування покарання суддя чоловіка звільнив, обмежившись одним роком іспитового терміну.

Також у чоловіка конфіскують мобільний телефон, з якого він завантажував відео, а ще він повинен заплатити понад 2 тис. грн за проведені експертизи.

Вирок поки ще не набрав законної сили, сторони можуть оскаржити його в апеляційному суді. Однак судячи з того, що прокурор і обвинувачений підписали угоду, імовірно, оскаржувати рішення не будуть.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також