Затримали чоловіків з Рівненщини, які хотіли незаконно виїхати з країни

1750 0

Ми у соцмережах:

Затримали чоловіків з Рівненщини, які хотіли незаконно виїхати з країни

Упродовж вихідних прикордонники Чернівецького загону притягнули до відповідальності 7 громадян України за незаконне перетинання державного кордону України.

Охоронці кордону відділу прикордонної служби «Селятин» затримали 3-х правопорушників, які поза пунктами пропуску намагалися потрапити до Румунії. Невідомих осіб виявив та допоміг затримати службовий собака, коли вони намагалися подолати інженерні споруди. Як з’ясувалося згодом, правопорушниками виявились мешканці Чернівецької області, військовозобов’язані, яким наразі обмежено виїзд з України.

Водночас військовослужбовці відділів «Кельменці» та «Сокиряни» припинили 4 випадки незаконного перетину кордону та затримали ще 4-х осіб призовного віку, які в незаконний спосіб намагалися потрапити до Молдови. Чоловіки не змогли підтвердити мету свого прибуття до прикордоння, а згодом зізнались про наміри незаконно перетнути кордон. Порушниками кордону виявилися мешканці Рівненської, Донецької та Харківської областей, повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Усіх правопорушників притягнено до відповідальності за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також