Затримали наркозбувача зі зброєю

1210 0

Ми у соцмережах:

Затримали наркозбувача зі зброєю

Поліцейські у Млинові викрили 45-річного раніше судимого чоловіка на збуті марихуани. Крім наркотиків, у нього вилучили кастет.

На вулиці Поліщука к Млинові 45-річний мешканець села Смордва незаконно збув наркотичний засіб — канабіс за сто гривень. У пакеті поліцейські знайшли подрібнену коноплю та металевий кастет. А в господарстві чоловіка поліцейські виявили наркотики, які він зберігав для власного вживання.
Відділ комунікації поліції Рівненщини повідомляє, що усе вилучене поліцейські відправили на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС, яка зокрема встановить вагу наркотичних засобів. За фактами незаконного збуту наркотичних засобів та зберігання наркотичних засобів та незаконного зберігання холодної зброї тривають досудові розслідування. Чоловік, який перебував під домашнім арештом, раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та відбував покарання у місцях позбавлення волі за вчинення злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків та злочинів проти власності. Тепер його відправили в ізолятор тимчасового тримання. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також