У Рівному заблукали грузини з відмичками

1275 0

Ми у соцмережах:

У Рівному заблукали грузини з відмичками

Сьогодні вночі патрульні поліцейські виявили групу іноземців, в одного з яких не було жодних документів.

На вулиці Макарова у Рівному поліцейські зупинили автомобіль «Hyundai Coupe», в якому перебувало троє грузинів. Вони пояснили, що шукають дорогу до Луцька. В одного з них не виявилося жодних документів, тому їм запропонували проїхати до відділу поліції. Оперативники виявили в сумці чоловіків майже півсотні відмичок, викруток і кілька мобільних телефонів.

Відділ комунікації поліції Рівненщини повідомляє, що усі троє: 48-річний житель Хмельницької області, 44-ох та 43- річні іноземці раніше судимі за вчинення крадіжок. Наймолодший із них до того ж не мав відповідних документів на право перебування в Україні. А у 2002 році міграційна служба вже видворяла його з  України. Крім того, відповідно до ухвали Луцького районного суду чоловік перебуває під домашнім арештом за вчинення крадіжки. Нелегала доставили до міграційної служби для складання протоколу за порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України.

Оперативники перевіряють цих осіб на причетність до крадіжок на території Рівненської області.

Нагадаємо, що вчора у Рівному патрульні поліцейські помітили автомобіль «KIA», у салоні якого перебувало троє грузинів. Виявилося, що один із них не має відповідних документів на право перебування в Україні. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також