Затримали за грабіж односельця

1278 0

Ми у соцмережах:

Затримали за грабіж односельця

До поліції першого травня звернувся 19-річний житель селища Квасилів про вчинене відносно нього пограбування. Поліцейські Рівненського районного відділення затримали місцевого жителя, причетного до злочину.

Близько другої ночі поблизу магазину в селищі Квасилів між місцевими жителями виник конфлікт, під час якого 27-річний чоловік, погрожуючи насильством і завдавши декілька ударів 19-річному односельцю, відібрав у нього  мобільний телефон,  100 гривень, паспорт та інші особисті речі.

Працівники карного розшуку Рівненського районного відділу поліції оперативно затримали жителя Квасилова за місцем проживання, де і виявили награбовані речі.

Слідчі затримали 27-річного зловмисника  та повідомили про підозру у вчиненні грабежу, поєднаного з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого. Як з’ясували поліцейські, нині він перебуває на лаві підсудних ще й за незаконне зберігання наркотичних речовин. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває,  повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також