Затриманий із 700 тис доларів на Рівненщині митник стверджує, що працює інкасатором у бізнесмена

60222 0

Ми у соцмережах:

Затриманий із 700 тис доларів на Рівненщині митник стверджує, що працює інкасатором у бізнесмена

Тиждень тому на Рівненщині затримали начальника митного поста «Ягодин» Михайла Бурдейного. Слідчі ДБР знайшли у його машині 700 тисяч доларів.

 Як переконує слідство, це усе хабарі. Упаковки були підписані «СБ Люб.», «Прок», а ще правоохоронці вилучили записник із «дуже відомими прізвищами», яким той передавав гроші.

Однак, як повідомляють «Волинські новини», сам митник говорить, що віз гроші бізнесмена.

Слідчим Михайло Бурдейний повідомив, що гроші йому не належать і це ніяка не каса «чорного налу» з митниці. Мовляв, гроші належать певному бізнесмену, а Бурдейний просто перевозив сотні тисяч чужих доларів.

Знайшовся й бізнесмен, який підтвердив версію Михайла Бурдейного.

На Волинській митниці кажуть: скандальний митник від посади не відсторонений, а на момент вилучення цих грошей він перебував у відпустці.

«Ніяких офіційних документів поки у нас не було. Якимось чином прокоментувати дану ситуацію, взагалі чому був цей обшук, чи це був огляд місця події, то я ситуацією не володію. Принаймні ще раз повторюсь: в нас офіційних документів ніяких немає. Станом на момент настання цієї події, Михайло Бурдейний перебував у відпустці. Але він пішов з посади, яку він у нас мав – начальник відділу № 2 митного поста «Ягодин», – каже речник Волинської митниці Віталій Лопошук.

Отже, виходить, що митний начальник бере відпустку, аби підпрацьовувати у якогось бізнесмена інкасатором.

Читайте також по темі: Вилучені у митника 700 тисяч доларів неподалік Рівного є хабарами за травень


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також