Завдяки "Ланцюжку добра" діти з Рівненщини відпочиватимуть в Іспанії

896 0

Ми у соцмережах:

Завдяки

Громада українців в Мадриді зібрала 2520 євро для відпочинку майже 30 діток з України. Десять діток з Рівненської області цьоріч відпочиватимуть в Іспанії.

На благодійному вечорі, який пройшов у ресторані «Miraflores» у  Мадриді, підримали Барселонський проект  “Посмішки з України “. На вечорі можна було не лише отримати подарунки від фірми міжнародних перевезень “Одрі”, від косметолога Мар'яни Чепіль, від активістів благодійної організації “Ланцюжок добра “, а й взяти участь в аукціоні. Усі лоти для аукціону були надані нашим відомим футболістом Романом Зозулеєм, який на даний момент грає у клубі Альбасете, що в Іспанії, та його агентом Володимиром Кузьменком.

Приємно бачити, що за кордоном стільки щирих та небайдужих українців, що навіть відомі люди активно беруть участь у благодійності. Вечір був наповнений живою музикою, показом вишитих суконь, танцями, розіграшами, сюрпризами та подарунками. Серед запрошених були присутні іспанці, які були в захваті від організації та насиченою програмою, які зацікавились проектом і надалі планують співпрацювати з координатами проекту “Посмішки з України “. Головним організатором цього заходу є засновник благодійної організації в Мадриді “Ланцюжок добра “ Наташа Богацкая-Бегей, наша рівненська активістка, яка за 4 роки зібрала велику команду і постійно організовує різні заходи для підтримки військових та діток, чиї татусі загинули на сході. Варто відзначити,  що до проведення та організації цього вечору долучилися активісти організації “ З Україною”, Лілія Миколаїв, адвокат та президент української асоціації та Юлія Миколаїв,  стиліст моди та організатор заходів від асоціації. Спільними зусиллями організаторів та гостей вийшло велике свято, яке має могутній результат.
В майбутньому планується зробити такий вечір традиційним і проводити його в більших масштабах. Організатори сподіваються на більшу підтримку, залучення спонсорів та іспанських організацій.

Про це повідомила активістка Вікторія Шинкаренко на своїй сторінці у мережі Фейсбук.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також