Завтрашні зміни можуть виявитися доленосними

1854 0

Ми у соцмережах:

Завтрашні зміни можуть виявитися доленосними

Зірки гороскопу радять не довіряти неквапливому течією подій – повірте, ця неквапливість оманлива, і ситуація здатна круто змінитися в будь-який момент! Почуття можуть нахлинути несподівано, захопивши вас з головою і захоплюючи в самому непередбаченому напрямку.

 Овен

День у Овна в цілому обіцяє пройти спокійно і позитивно. Тим не менш, протягом дня можливі несподівані повороти. Не виключено, що якась зустріч різко змінить всі ваші плани. Проте всі ці події будуть носити короткочасний характер. Швидше це буде схоже на бурхливий, але швидкоплинний, грибний дощ у погожий літній день, слідом за яким знову вигляне сонце.

Телець

В життя Тільця увірветься свіжий струмінь! Можливо, це буде якесь нове, незвичне відчуття. Або, бути може, випадковий погляд на знайомі речі змусить Тільця побачити в них несподіваний сенс. Дивіться, як би вам не втратити голову! Наслідки цих захоплень Тільця ще довго можуть розходитися з його долю, мов кола по воді.

Близнюки

Зірки гороскопу будуть прихильні до Близнюкам! День обіцяє складатися досить позитивно і без особливих потрясінь. Буде час і відпочити, і зайнятися справами. Протягом дня Близнюків цілком можуть очікувати приємні несподіванки. Ну а від неприємних поворотів Близнюків вбереже їх внутрішня обачність і загострена завтра інтуїція.

Рак

З самого ранку в душі у Раку почне потихеньку стискуватися якась невидима пружина. Ні оточуючі, ні сам Рак можуть цього навіть не помічати, а коли помітять, буде вже пізно. Адже якщо ця пружина зірветься, мало не здасться нікому! День же буде достатньо наповнений подіями, які можуть спровокувати у Раку спалах раптового гніву. З боку це буде схоже на те, як якщо б хтось вирішив пограти зі сірниками поряд з бочкою бензину.

Лев

День у Лева обіцяє складатися досить вдало. З самого ранку зірки гороскопу будуть налаштовувати вас на позитивний лад, наповнюючи спокійною, впевненою силою. Втім, розслаблятися завтра не слід: протягом дня доля може не раз надати Леву прекрасні шанси для того, щоб взяти верх над своїми суперниками, конкурентами. Упустивши ж ці шанси, Лев буде ще довго шкодувати про це.

Діва

Діві буде дуже корисний повноцінний відпочинок у колі найближчих людей. Швидше за все, вільний час їй захочеться провести вдома, однак протягом дня плани Діви можуть неодноразово змінюватися. Хоч сама Діва завтра і не налаштована проявляти ініціативу, але з задоволенням прийме пропозицію погуляти або сходити в гості до друзів. Головне, щоб це пропозиція виходила від людини, з яким Діві по-справжньому комфортно.

Терези

Терезам захочеться нарешті відпочити і розслабитися, от тільки чи вийде це навряд чи. Швидше за все, тільки Терези зручніше влаштуються в якому-небудь затишному містечку з бажанням нічого не робити в найближчі години, як обставини змусять їх різко змінити свої плани. Або просто якась ідея несподівано прийде їм в голову, нагадавши про приказку: «Полювання пущі неволі».

Скорпіон

Скорпіона можуть очікувати різноманітні сюрпризи! В його серці може спалахнути несподівана і бурхлива пристрасть, яка навряд чи обмежиться простим романом. Навіть якщо цей роман не буде довгим, він все одно залишить в душі відчутний слід. Почуття можуть нахлинути на Скорпіона настільки раптово, що він абсолютно не встигне до них підготуватися. А можуть і не нахлинути – тут вже кому як пощастить.

Стрілець

Стрільця краще не провокувати! Навіть незважаючи на його уявну поступливість і безтурботність. Не те що оточуючим, але навіть самому Стрільцеві завтра може здатися, що він – саме спокій і миролюбність, однак тим несподіванішим буде раптовий напад роздратування. Одним словом, не дражніть Стрільця – так всім буде краще!

Козеріг

Найефективніший шлях для Козерога – це не опиратися обставинам і спокійно плисти за течією. В цей день безглуздо сперечатися з долею і тим більше намагатися діяти за суворим планом. Плани будувати, звичайно ж, можна, але при цьому Козерогові слід бути готовим до того, що протягом дня вони можуть неодноразово змінюватися. Довіртеся своїй інтуїції – вона підкаже, як краще діяти в несподіваних ситуаціях.

Водолій

Творчий порив може накотити на Водолія абсолютно несподівано, буквально на рівному місці. Без попередження, як цунамі. Ця хвиля накриє Водолія з головою, віднесе в незрозумілі дали, змусить забути про всіх поточних справах і планах. Але в кінцівці, дивись, і залишить після себе на березі якусь безцінну перлину.

Риби

Ніякі непередбачені обставини не зможуть збити Риб з ритму. Можливо, якісь незаплановані події на час відвернуть їх, але це не завадить Рибам зорганізуватися і все-таки довести свої справи до кінця. Так що в цілому день обіцяє пройти продуктивно, особливо якщо Риби не будуть дратуватися на прикрі перешкоди.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також