Збитий на Харківщині російський льотчик бомбив українські міста

1852 0

Ми у соцмережах:

Збитий на Харківщині російський льотчик бомбив українські міста

Збитим під Ізюмом, що на Харківщині, російським льотчиком виявився майор Сергій Єрмалов. Російський окупант встиг здійснити 15 вильотів на бомбардування українських міст.

3 квітня українська протиповітряна оборона збила винищувач Су-35С зі складу 159-го винищувального авіаполку Повітряно-космічних сил РФ, повідомив журналіст та головний редактор видання "Цензор.нет" Юрій Бутусов. 

Після катапультування Єрмалов намагався сховатися і встиг втекти від місця падіння літака більш ніж на 10 км. Але українські захисники з підрозділу 24-ї бригади, батальйону НГУ імені Кульчицького, місцевої тероборони, 81-ї бригади влаштували масштабні пошуки, внаслідок яких затримали загарбника.

Сам Єрмалов розповів, що загалом за свою "кар'єру" здійснив 40 бойових вильотів у Сирії та 15 вильотів в Україні. Під час останнього вильоту він виконував завдання щодо пошуку українських засобів ППО.

- Російський терорист Єрмалов, напевно, вбив безліч мирних людей у ході ударів по населених пунктах Сирії та України. Безумовно, таких нелюдів треба віддавати під міжнародний трибунал, щоб усі люди у світі бачили вирок: Росія – це країна-терорист, російська армія – це зброя мародерів, серійних убивць, ґвалтівників, нічого людського в цих злочинцях немає, – наголосив Бутусов.

Нагадаємо, втрати Росії в Україні продовжують зростати. Станом на ранок 4 квітня окупаційна армія втратила щонайменше 18 300 солдатів. Українські захисники знищили 147 літаків та 134 вертольоти окупантів.

OBOZREVATEL

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також