Здоровий сон з ортопедичними матрацами

297 0

Ми у соцмережах:

Здоровий сон з ортопедичними матрацами

Тільки уявіть - прийшовши додому після важкого робочого дня, закінчивши усі домашні справи, ви лягаєте відпочити на своє ліжко. Смачно потягнувшись, вмощуєтесь, аби солодко заснути. Та щось не спиться. Незручно. А на ранок замість бадьорості та енергії - втома та розбитість. Біль у спині заважають вашому комфорту. Та вихід є - ортопедичні матраци Musson - забезпечать якісний повноцінний відпочинок вашого тіла під час сну.

Переваги ортопедичних матраців

Чому всі постійно говорять про те, як же добре спати на ортопедичному матраці? Вся суть у його функціях і будові. Саме слово - ортопедичний - це медичний термін, що означає дії, спрямовані на лікування і підтримку здоров'я хребта та кінцівок. Хочете придивитись щось для себе - Твій Матрас має великий асортимент виробів для вашого сну.

Структура ортопедичних матраців сприяє підтримці правильного положення тіла і м'язів під час відпочинку. Ставши його власником, ви отримаєте:

• стабільний спокійний сон - за результатами досліджень ті, хто спить на ортопедичних матрацах, стали рідше прокидатись вночі, що значно збільшило тривалість якісного сну;

• профілактику проблем зі спиною - завдяки своїй будові такі матраци підтримують тіло у максимально правильному положенні;

• допомогу у лікуванні наслідків хвороб хребта - зменшується головний біль, важкість у кінцівках, загальна слабкість;

• зниження ризику виникнення алергії - матраци виготовляють з гіпоалергенних матеріалів;

• свіжість та комфорт - спеціальні дихаючі тканини чудово вбирають вологу та пропускають повітря.

Ортопедичні матраци - прекрасна заміна таких звичних, але застарілих ватних моделей. Ваш відпочинок стає якісним та повноцінним.

Різновиди ортопедичних матраців

Індустрія виробництва ортопедичних матраців розвивається. Вибір величезний. В міру жорсткий і анатомічно правильний виріб може виготовлятись із різних матеріалів. Що варто знати, то це те, що всі види ортопедичних матраців поділяються на дві групи:

• безпружинні - вони створені з групи матеріалів і не містять пружин. Зазвичай тіло матрацу роблять із латексу, кокосового волокна, поролону чи спеціального наповнювача меморикс. Іноді ці матеріали комбінують. Вони здатні витримувати велике навантаження. Але і коштують такі моделі недешево;

• пружинні - в основі будови таких матраців лежать пружини. Вони можуть бути незалежними одна від одної - моделі Pocket Spring, чи поєднуватись між собою - так звані конструкії Боннель.

Який матрац підійде саме вам можна проконсультуватись з лікарем-ортопедом або ж звернутись до консультантів магазину, де вам детально розкажуть про кожну модель, їх переваги та особливості. З ортопедичними матрацами назустріч здоровому сну.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також