Зеленський звільненням Залужного шокує Україну та радує Кремль

911 0

Ми у соцмережах:

Зеленський звільненням Залужного шокує Україну та радує Кремль

Заява президента Володимира Зеленського про роздуми над звільненням головнокомандувача українських військ шокувала націю.

 Вона не лише сколихнула українське суспільство, але й стурбувала західних союзників та порадувала Кремль, повідомляє Nbc news.

Більше того, український президент хоче зайти набагато далі та й звільнити ще низку державних керівників. Такі дії той називає перезавантаження країни.

- Коли ми говоримо про це, я маю на увазі заміну ряду державних лідерів, а не лише в одному секторі, як армія. Якщо ми хочемо перемогти, ми всі повинні рухатися в одному напрямку, впевнені в перемозі. Не можна падати духом, опустити руки. Ми повинні мати правильну позитивну енергію, - сказав Зеленський.

Залужний користується великою повагою серед українських військовослужбовців і вважається національним героєм. Йому приписують стримування повномасштабного вторгнення Росії та майстерне відбиття російської агресії у перші дні.

Тому звільнення Залужного може призвести до погіршення морального стану в критичний момент війни.

Адже Україна бореться з нестачею боєприпасів і солдат, тоді як Росія перебуває в наступі, здійснюючи невпинні атаки.

Росія радіє перспективі звільнення Залужного, а речник Кремля Дмитро Пєсков заявив, що розмови про звільнення Залужного виявили розбіжності в українському керівництві.

Повідомляється, що одним із питань розбіжностей між Зеленським і Залужним є необхідність проведення широкої мобілізації для збільшення чисельності українських військ.

Наприкінці минулого року Зеленський заявив, що відхилив прохання військових про мобілізацію до 500 тисяч осіб.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також