Згасла свічка життя заслуженого працівника освіти України, якого обожнювали і студенти, і колеги

18502 0

Ми у соцмережах:

Згасла свічка життя заслуженого працівника освіти України, якого обожнювали і студенти, і колеги

Згасла свічка життя заслуженого працівника освіти України, 64-річного старшого викладача кафедри менеджменту НУВГП Василя Нетепчука.

- Його не любили, а  одночасно обожнювали студенти та колеги. Енергії можна було тільки заздрити. Ми, 21-річні студенти, за ним не встигали. Але саме завдяки Василю Володимировичу я стала гарним продавцем. Продажі - це те, що мене супроводжує і не є чимось страшним. Саме Нетепчук взяв мене на мою першу офіцйну роботу, після якої напрямок життя визначився. Дякую за те, ким я стала! Спочивайте з миром та несіть свою невгамовну енергію в нові світи! - так прокоментувала у Фейсбуці смерть викладача його колишня студентка Viktoriia Chernova.

...Василь Нетепчук народився у 1959 році. Після закінчення Ківерцівської ЗОШ 1 вступив на навчання в Український інститут інженерів водного господарства, який в 1985 році закінчив і здобув кваліфікацію інженера-механіка. В 1996 році закінчив Рівненський державний педагогічний інститут за спеціальністю «Практична психологія». У 2015 році здобув третю вищу освіту в Національному університеті водного господарства та природокористування і отримав кваліфікацію «Менеджер (управитель) організацій».

У період з 1985-1999 років працював на виборній посаді голови профкому студентів УІІВГ, начальника управління у справах сім’ї та молоді Рівненської обласної державної адміністрації, керівника і засновника суб’єктів малого бізнесу, громадських об’єднань. В 1999 році був обраний конкурсною комісією на посаду декана факультету підвищення кваліфікації УІІВГ. Протягом 2001-2021 рр. працював на посаді старшого викладача кафедри менеджменту Національного університету водного господарства та природокористування. У 2006 році став засновником та керівником ГО «Центр бізнес-освіти».

Він є автором понад 70 науково-методичних праць, із яких 3 одноосібні підручники («Управління якістю», «Самоменеджмент», «Управління бізнес-процесами») і 1 колективна монографія. Наукові інтереси спрямовувалися на вирішення питань аналізу, вибір підходів до вирішення проблем менеджменту для підприємств і організацій різних сфер економічної діяльності. Також займався питаннями розробки моделей самокерованих соціальних систем, розробкою і впровадженням системи управління якістю моделюванням і впровадженням процесного менеджменту, розробкою і впровадженням корпоративних систем управління.

За досягнення у трудовій діяльності Нетепчук був  нагороджений медаллю «За будівництво Байкало-Амурської магістралі», Почесними грамотами Міністерства у справах молоді і спорту України, Міністерства освіти і науки України, Президії НМК з менеджменту і адміністрування, ректора НУВГП, голови Рівненської ОДА.

Василь Нетепчук був асоційованим тренером-консультантом Всеукраїнської асоціації ріелторів (2012 рік.), автором і керівником Проєкту для студентів НУВГП «Твори себе сам» (2006, 2007, 2008, 2009, 2011 р.), автором і виконавцем консультаційно-тренінгових програм і семінарів для власників, ТОР-менеджерів і персоналу суб’єктів підприємницької діяльності за темами: «Мистецтво управлінського впливу на розвиток бізнесу і організації», «Система збалансованих показників ефективності у розробці та реалізації стратегії бізнесу», «Стратегія: оптимізація шляху від формулювання ідеї до впровадження», «Управління проектами та програми оцінки і розвитку персоналу», «Ефективні комунікації у здійснення продаж», «Система управління якістю», «Психологія управління», «Управління проектами та персоніфіковані програми оцінки і розвитку персоналу».

- Студентам і колегам Василь Нетепчук запам'ятався як енергійна, життєрадісна людина, завжди готова допомогти і дати цінну пораду, висококваліфікований фахівець, вчитель і прекрасний батько. Співчуваємо усім родичам, близьким і знайомим, нехай спочиває з миром, - йдеться у повідомленні Національного університету водного господарства та природокористування.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також