Жінка з найбільшими стегнами

1424 0

Ми у соцмережах:

Жінка з найбільшими стегнами

У багатьох африканських племенах великі стегна вважаються запорукою щасливого сімейного життя; в стародавньому Китаї при виборі нареченої обов'язково враховували розмір стегон і тазу...

У багатьох африканських племенах великі стегна вважаються запорукою щасливого сімейного життя; в стародавньому Китаї при виборі нареченої обов'язково враховували розмір стегон і тазу... Сучасна західна мода диктує інші стандарти — худорляві моделі з хлоп'ячою фігурою в пошані, а власниці фігури "пісочний годинник" комплексують через свої параметри, недоліки яких нав'язані ЗМІ. Втім, це не стосується 39-річної мешканки Лос-Анджелеса Мікель Руфінеллі.

 
Мікель просто в захваті від своїх стегон, які, до того ж, визнані найбільшими в світі — їхній обсяг становить 2 м 54 см. В американки є чоловік, котрий боготворять її, і четверо дітей. Звичайно, її життя не без труднощів: наприклад, вузькі дверні пройоми, обмежений вибір одягу або висока вартість подорожі літаком (доводиться купувати квитки на два місця, що досить накладно). Де б Мікель не з'явилася, навколишні не залишають жінку без уваги — будь це критика, жарти або захоплення. На запитання, чи хотіла б вона скинути вагу і позбутися "недоліків", Мікель заявляє: "Я чудово почуваюся в своєму тілі і навіть не думаю про дієту".
 
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також