Жіноча команда «Вереса» ускладнила собі боротьбу за виживання

389 0

Ми у соцмережах:

Жіноча команда «Вереса» ускладнила собі боротьбу за виживання

Жіноча команда народного клубу Верес програла Маріуполю у столиці і значно ускладнила собі боротьбу за виживання у Вищій лізі. Верес - Маріуполь - 0:2 (0:2)

Ця гра була формально домашньою для рівнянок, але відбулася на полі наших суперниць на стадіоні Темп у столиці. Оскільки раніше виїзний для себе поєдинок з Маріуполем червоно-чорні зіграли у Рівному.

Верес у цьому сезоні ще не програвав Маріуполю. Рівнянки перемогли на першому етапі чемпіонату - 6:0, а на старті другого етапу команди зіграли унічию - 1:1. А маріупольчанки досі взагалі у чемпіонаті не перемагали. Втім, цього разу обидві тенденції були зламані.

Після втрати м‘яча у центрі поля рівнянки прогавили ривок Марії Бенедік. Гравчиня Маріуполя втекла від двох переслідуаачок і попри дуже неоковирний удар зуміла застати зненацька Маргариту Луцюк - 0:1.

А до перерви футболістки Вереса пропустили від абсолютного поки аутсайдера чемпіонату вдруге. Після подачі кутового справа взагалі ніхто не грав проти Аміліни Тарсукової, яка точно пробила головою - 0:2.

Замість наздоганяти Пантер - жіноча команда народного клубу Верес підпустила до себе Маріуполь на відстань однієї перемоги і значно ускладнила собі боротьбу за виживання у Вищій лізі, повідомляє інформаційна служба Вереса. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також