Житель Шпанова продав гранату поліцейським

1396 0

Ми у соцмережах:

Житель Шпанова продав гранату поліцейським

У Володимирці працівники карного розшуку районного відділення провели оперативну закупку бойової гранати. І затримали продавця за незаконний збут.

 Близько 13-ї години 26-річний житель села Шпанів Рівненського району продав за 500 гривень предмет, схожий на гранату Ф1, та запал до неї. Вперше чоловік продав схожий боєприпас за таку ж суму в березні цьогоріч.

«Жителя Рівненського району у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив начальник Володимирецького відділення поліції Віктор Степанюк. — За результатами отриманої першої експертизи зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою».

Встановлено, що 26-річний чоловік до кримінальної відповідальності раніше не притягувався, втім, на нього складали адмінпротокол – за порушення пішоходами правил дорожнього руху та появу в стані алкогольного сп’яніння в громадському місці.

Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також