Жителям Рівненщини за доїльні апарати відшкодували понад 240 тисяч гривень

724 0

Ми у соцмережах:

Жителям Рівненщини за доїльні апарати відшкодували понад 240 тисяч гривень

Фізичні особи Рівненщини, які утримують в своїх господарствах 3 і більше корів, отримали за кошти обласного бюджету часткове відшкодування вартості придбаних установок індивідуального доїння у розмірі 240,2 тисяч гривень.

Про це повідомили у департаменті агропромислового розвитку Рівненської ОДА.

Нагадаємо, на Рівненщині діє Комплексна програма розвитку агропромислового комплексу області на 2018 – 2022 роки. Нею передбачено часткове відшкодування фізичним особам за рахунок коштів обласного бюджету вартості придбаних установок індивідуального доїння (доїльних апаратів) в розмірі 70 відсотків вартості, але не більше 7 тисяч гривень за одну установку.

Загалом з початку року таке відшкодування надали 44 жителям області. Всі вони подали заявки та документи на розгляд профільної комісії. За програмою виплата часткового відшкодування вартості придбаних установок індивідуального доїння здійснюється фізичній особі за закуплену для власного користування нову доїльну установку. Для цього потрібно утримувати у своєму господарстві не менш як трьох корів, ідентифікованих та зареєстрованих в установленому порядку.

Найбільше залучено коштів з обласного бюджету по даній програмі фізичним особам із Дубенського (54,5 тис. грн.), Радивилівського (50,1 тис. грн.) та Острозького (47,4 тис. грн.) районів. Також учасниками програми стали мешканці Березнівського, Володимирецького, Гощанського, Демидівського, Дубровицького, Здолбунівського, Корецького, Млинівського та Рівненського районів.

Крім того, 20 жовтня на черговому засіданні комісії у департаменті агропромислового розвитку ОДА розглянули ще 11 заявок від фізичних осіб, які мають право на часткове відшкодування вартості закуплених доїльних апаратів.

Прийом документів на часткове відшкодування вартості закуплених установок індивідуального доїння проводиться до 1 грудня 2020 року за адресою: 33013 м. Рівне, Майдан Просвіти,1, каб. 213, Колесник Тетяна Георгіївна, моб. тел 068 649 86 48.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також