Серед різноманіття хлібобулочних виробів рівняни традиційно віддають перевагу житньому «Дарницькому». Відповідно, найбільше саме цього хліба і випікають. Тож не дивно, що минулотижневе подорожчання стосувалось саме «Дарницького» — ціна його збільшилась на 9 копійок. Востаннє ціну на хліб переглядали восени минулого року.
Серед різноманіття хлібобулочних виробів рівняни традиційно віддають перевагу житньому «Дарницькому». Відповідно, найбільше саме цього хліба і випікають. Тож не дивно, що минулотижневе подорожчання стосувалось саме «Дарницького» — ціна його збільшилась на 9 копійок. Востаннє ціну на хліб переглядали восени минулого року. — Порівняно з минулим роком житнє борошно подорожчало в 1,8 раза, — розповідає голова правління ВАТ «Поліссяхліб» Володимир Нагорнюк, — на 30% подорожчав газ. А зважаючи на те, що «Дарницький» сорт хліба становить майже 60% від загальної кількості продукції, яку випускає наше підприємство, то перед нами було два шляхи — або підвищити ціну, або взагалі не випускати цей сорт хліба.