Житомирські судді вважають, що сарненського прокурора поновили на посаді законно

3537 0

Ми у соцмережах:

Житомирські судді вважають, що сарненського прокурора поновили на посаді законно

Житомирський апеляційний суд відхилив апеляцію прокуратури і вирішив, що екс-керівника Сарненської місцевої прокуратури Вадима Топольського законно поновив на цій посаді суд у Рівному.

Рішення на своїй сторінці у Фейсбуці виклав сам Топольський. Першу справу він виграв ще у грудні минулого року.

Нагадаємо, керівника сарненської прокуратури та ще двох нібито організаторів незаконного видобутку бурштина затримали у вересні 2016-го. Про це тоді повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Вранці до кабінету прокурора увійшли слідчі військової прокуратури, працівники поліції та СБУ спільно з бійцями підрозділу спецпризначення "КОРД". На той момент у поліції повідомляли, що завдяки співпраці різних правоохоронних органів вдалося зібрати достатньо доказів, що підтверджують причетність затриманих до вже викритих, а також вчинення нових злочинів.

Вадим Топольський, екс-керівник Сарненської місцевої прокуратури, зазначив у телефонному коментарі  UA:Рівне: "Буде наказ генерального прокурора, після того, як з ним ознайомлюсь - тоді маю право виходити на роботу. В принципі, генеральна прокуратура має право подати касацію, але рішення суду першої інстанції вступило вже в законну силу, і генеральна прокуратура зобов'язана його виконати. Справедливість є все таки в нашій країні, я думав, що на суддів будуть впливать і все робить для того, щоб не поновлювать, але, слава Богу. Поки будем виконувать рішення суду, а там життя покаже, як воно буде, може поміняється щось в країні".

Читайте також - Поновлений прокурор Топольський подасться в адвокати


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також