«Живемо як у казці»: Рівненська ОДА підготувала рекламний ролик з поліського села

7564 0

Ми у соцмережах:

Фото - Оксани Слободзян з її сторінки у Facebook

Днями у Морочному Зарічненського району відкрили одну з 34 амбулаторій, які будують за кошти державного та обласного бюджетів і які обласний департамент будівництва хоче здати в експлуатацію до кінця травня.

З Морочного Рівненська ОДА підготувала рекламний відеоролик, в якому показала нову амбулаторію та дорогу, що проклали через село (ділянка траси Дубровиця-Прикладники).

Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко на відео говорить, що Рівненщина – лідер з будівництва таких амбулаторій в Україні. А місцевий посадовець заявив, що у Морочному «живемо як у казці останні п’ять років».

 До слова, будівельники працювали над амбулаторіями одразу з початку року, оскільки вперше кошти на будівництво та реконструкцію, які не встигли використати торік, залишилися в обласному бюджеті, а не повернулися до державного.

Таким чином на початок року область не залишилася без грошей на будівельні роботи, а команда президента навіть у переддень виборів змогла відкривати амбулаторію в Острозькому районі.

Додамо, що з будівництвом амбулаторій в області виник скандал. Фірмам, які виграли тендер за однією ціною, почали додавати сотні тисяч гривень на роботи, які начебто не було передбачено проектом.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також