Жодні «масові відключення» не повертаються на Рівненщину

718 0

Ми у соцмережах:

Жодні «масові відключення» не повертаються на Рівненщину

Рівненщиною активно поширюються чутки про нібито обмеження розподілу електроенергії окремим категоріям споживачів та запровадження стабілізаційних відключень. Начебто це робиться з метою економії електроенергії та обмеженнями потужностей для нашої області.

- Хочемо запевнити - жодні «масові відключення» не повертаються на Рівненщину, енергосистема краю працює стабільно, на Рівненщині не застосовуються обмеження споживання електроенергії, потужності вистачає для усіх потреб споживачів області, про застосування графіків погодинних відключень у Рівненській області наразі НЕ ЙДЕТЬСЯ, - повідомляє Рівнеобленерго. 

Водночас, триває відновлення енергосистеми країни після шести місяців терористичних атак. Також у серпні в ремонт виводиться найбільша кількість блоків електростанцій. Тому оператор об’єднаної енергосистеми України НЕК «Укренерго» закликає всіх українців та мешканців нашої області до розумного та свідомого користування електроприладами, зокрема у пікові години.

ПрАТ «Рівнеобленерго» запевняє у відкритості та бажанні забезпечити найбільш комфортні умови споживачам – створюють  аварійний запас запчастин та матеріалів на осінньо-зимовий період, проводять ремонтну кампанію, інформуують абонентів про проведення планових та аварійних робіт.

Якщо у вас відсутня напруга, про причини ви можете дізнатися за допомогою нашого Viber-бота та на офіційному сайті ПрАТ «Рівнеобленерго» у розділі ▪️Відключення▪️.  Інформація тут постійно оновлюється.

У випадку ж команди диспетчера Укренерго щодо запровадження лімітів споживання,  одразу повідомлять мешканців області – довіряйте лише офіційним джерелам інформації! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також