Журналісти потрапили у пастку на лісовій дорозі (відео)

3322 0

Ми у соцмережах:

Журналісти потрапили у пастку на лісовій дорозі (відео)

Це трапилось у середу одразу після зливи. Власкори телеканалів НТН та ICTV Світлана Прокопчук та Павло Шамшин вирушили на зйомки у Березнівський район. де сталось вбивство, втім добратись туди не змогли.

- Якщо гугл показує єдину дорогу в село, то це не означає, що нею можна доїхати до місця зйомок. Лісова дорога після дощів непроїзна. А ще там комарі, як коні....Головне, після таких зйомок не втрачати позитиву, - розповіла у Фейсбуці Світлана Прокопчук. - Я на своїй "Пандочці" навіть не ризикнула пробувати. А Паша був впевнений, що його повноприводний Сітроен подолає все. Цю "зйомочку" ми не забудемо ніколи. Правда, Назар Забейда Shamshyn Pavlo Dmitriy Shamshin? І не кажіть тепер, що робота телевізійників - це коли тільки тепло, сухо і красІво) 

Простояли у лісі майже три години. Два трактори приїжджали рятувати з цієї лісової пастки журналістів:  один - з Соснівського дежлісгоспу, інший - з села. Пошкоджене авто вони потім супроводили до нормальної дороги та оглянули в гаражі місцевого лісництва. Журналісти їм щиро вдячні за допомогу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також