Зі швидкістю 200 км/год — по Соборній

2444 0

Ми у соцмережах:

Зі швидкістю 200 км/год — по Соборній

Патрульна поліція оголосила полювання на водія BMW, який влаштував справжній тест-драйв на головній вулиці Рівного. Він 8 січня тиснув педаль газу на максимум, щоб розігнати свого «залізного коня» до 200 км/год. Більше того, щоб привернути увагу до своїх смертельно небезпечних забавок, ще й записував це на відео з вигуками «давай, пішло…». Тому правоохоронці мають усі необхідні докази та очікують, щоб затримати його на гарячому.

Наталія Воєвода, речниця патрульної поліції Рівненщини:

— Допустима швидкість в населеному пункті — не більше 50 км/год. Цей водій свідомо розігнав авто до критичної швидкості, не замислюючись, до чого це може призвести. На жаль, у нас траплялися випадки, коли водій їхав зі швидкістю менше ніж 200 км/год, але це призводило до смертельних наслідків. Бо, приміром, пішохід раптово вибіг на проїжджу частину і його збили. Цьому водію просто пощастило, що ніхто не вибіг. Хоч на вулиці Соборній імовірність цього дуже висока. Зараз збирається доказова база, щоб притягнути саме цього водія до відповідальності. У понеділок, 13 січня, цей автомобіль, на якому порушували правила дорожнього руху, був помічений на вулиці Князя Володимира. Однак авто керувала не та особа, яка порушила правила. Тому його відпустили.

Андрій Варшавський, начальник управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУНП в Рівненській області:

— У Рівному немає камер відеоспостереження, які можуть оцінювати швидкість руху авто. Але друг цього водія зняв цей зухвалий вчинок на відео, де точно видно швидкість та порушення ПДР. Було перевірено усі камери, цей автомобіль потрапив у поле зору на мості на вулиці Соборній. Тепер всі наявні камери у місті, які фіксують номерні знаки автомобілів, уже налаштовано на те, щоб подати сигнал як тільки цей автомобіль з’явиться у полі зору.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також