Злодії знеструмили десять сіл

1274 0

Ми у соцмережах:

Злодії знеструмили десять сіл

Злочинці злили 700 кг оливи на високовольтній підстанції, позбавивши електропостачання близько 2 тисяч абонентів Володимирецького району. Це мешканці сіл Більська Воля, Собіщиці, Рудка, Мульчиці, Городок, Озерці та прилеглих хуторів.

Ситуацію врятувало лише те, що працівники Володимирецького РЕМ ПрАТ «Рівнеобленерго» під час техогляду 27 червня, близько опівдня вчасно виявили крадіжку, про яку одразу повідомили до поліції.

«Рівнеобленерго» перепрошує за тимчасові незручності, спричинені діями третіх осіб. Водночас наші фахівці роблять усе належне для відновлення надійного електропостачання селянам Володимиреччини ще до кінця сьогоднішнього дня. Зараз споживачів заживили за тимчасовою ремонтною схемою.

-  Лише у першому кварталі цього року невідомими було скоєно 13 крадіжок трансформаторної оливи у Острозькому, Володимирецькому, Дубенському та Здолбунівському районах. За цей період було злито 2,5 тони трансформаторної оливи, що призвело до пошкодження та ремонту на трьох трансформаторних підстанціях, - каже Алла Ліхачова, помічниця голови правління з внутрішніх та зовнішніх комунікацій ПрАТ "Рівнеобленерго". - Упродовж 2017 року було скоєно 29 подібних злочинів, чим завдано збитків підприємству на суму понад 250 тисяч гривень. Втім, сьогоднішня крадіжка – наймасштабніша за останні кілька років.

ПрАТ «Рівнеобленерго» закликає всіх мешканців області повідомляти про підозрілих осіб без спецодягу поблизу електрообладнання, про випадки демонтажу обладнання трансформаторних підстанцій чи ліній електропередач, бо ця інформація може зберегти світло у Ваших оселях. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також