Злодій з Острожчини шість років на волю не вийде

778 0

Ми у соцмережах:

фото -ілюстративне

Прокурорами Острозького відділу Здолбунівської окружної прокуратури доведено вину 35-річного жителя c. Сіянці колишнього Острозького району, якому інкримінували крадіжку в умовах воєнного стану, вчинену повторно та поєднану з проникненням у житло, а також незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів.

В суді, на основі зібраних доказів, прокурор довів, що обвинувачений 2 листопада цього року, зірвавши навісний замок, проник до приміщення магазину в с. Милятин, звідки викрав товару на майже 17 тис. грн. А вже наступного дня чоловік розбив вікно та незаконно проник до будинку у селі Сіянці, чим порушив право потерпілого на недоторканість житла. У тому ж будинку він і був затриманий працівниками поліції, при цьому в ході затримання в обвинуваченого вилучено наркотичний засіб - канабіс.

Вироком Острозького районного суду чоловіка визнано винним у вчиненні вказаних кримінальних правопорушень та призначено покарання -  6 років позбавлення волі, повідомляє Рівненська обласна пркуратура.

Наразі рішення суду не набрало законної сили, сторони можуть оскаржити його в апеляційному суді. До набрання рішенням законної сили зловмисник перебуватиме під вартою. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також