Зловмисники вкрали з квартири рівнянки електричну дриль та здали її у ломбард

1606 0

Ми у соцмережах:

Зловмисники вкрали з квартири рівнянки електричну дриль та здали її у ломбард

Ввечері четвертого жовтня невідомі пограбували квартиру, що на вулиці Рильського у Рівному. Жінка, квартиру якої пограбували парубки, розповіла поліцейським, що зловмисники прийшли просто запропонувати свою допомогу в господарстві.

Як повідомляє Управління поліції охорони Рівненщини, чоловіки хотіли допомогти жінці прибрати квартиру та винести сміття. Після того як жінка відмовила, чоловіки пішли геть, проте захопили з собою електричну дриль. Пропажу рівнянка виявила лише через годину після візиту чоловіків, тоді ж і подзвонила на оперативну лінію «102». Отримавши орієнтування на зловмисників поліцейські охорони обстежили район та зустріли схожих по опису чоловіків.

Провівши поверхневий обшук громадян, правоохоронці виявили чек з ломбарду на електричну дриль, а гроші які вони отримали за здачу товари, чоловіки вже встигли витратити. На місце події викликали працівників слідчо-оперативної групи, які задокументували подію та доставили затриманого до відділку для подальшого з’ясування обставин.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також