Злякався і втік: зниклого у Рівному школяра розшукали у Корецькому районі

1381 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

До поліції учора, 26 січня, надійшло повідомлення про зникнення 15-річного підлітка, зв’язок із яким обірвався і місцеперебування невідоме.

Поліцейські ювенальної превенції встановили, що підліток, який втратив маму, проживає із мачухою і батьком, однак саме із останнім стосунки — напружені. До того ж, хлопець неодноразово йшов з дому, але рідні його розшукували самотужки у родичів чи знайомих. Утім, коли позавчора його мобільний телефон виявився недосяжним, рідні забили на сполох і звернулися до поліції.

На пошуки неповнолітнього були орієнтовані працівники ювенальної превенції поліції області та територіальних підрозділів. У результаті проведених розшукових заходів менше ніж за добу сьогодні, 27 січня, підлітка розшукали у Корецькому районі в дідуся мачухи. Зі слів хлопця, він злякався покарання, оскільки не виконав дорученого батьками завдання. Жодних протиправних дій відносно неповнолітнього вчинено не було.

Поліцейські звертаються до батьків приділяти з проханням якомога більше уваги дітям, враховувати особливості формування характеру у підлітковому віці, знаходити порозуміння та шляхи вирішення конфліктних ситуацій. Кваліфіковану допомогу також можуть надати спеціалісти ювенальної превенції чи соціальних служб, радить відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також