Заступником Войтенка став прокурор з Умані: що відомо

1672 0

Ми у соцмережах:

Заступником Войтенка став прокурор з Умані: що відомо

Заступником прокурора Рівненської області Антона Войтенка став Роман Павленко, який до цього призначення працював керівником Уманської місцевої прокуратури. Його вже представили колективу прокуратури області, повідомляє прес-служба прокуратури.

Прокурор області зазначив, що уся трудова біографія Романа Павленка пов’язана з органами прокуратури.

- Він добре обізнаний із завданнями та проблемними питаннями, які необхідно вирішувати в умовах сьогодення, досвідчений, виважений, толерантний та комунікабельний, - йдеться у повідомленні. 

Роман Павленко народився 20 жовтня 1981 року в м. Київ. Вищу юридичну освіту здобув у Національній юридичній академії  імені Ярослава Мудрого. В органах прокуратури працює з 2004 року.

Обіймав посади: старшого слідчого прокуратури м. Умані Черкаської області, старшого слідчого слідчого відділу прокуратури Черкаської області, слідчого в особливо важливих справах слідчого відділу слідчого управління прокуратури Черкаської області, заступника прокурора Жашківського району Черкаської області, прокурора Монастирищенського району Черкаської області.

Як пишуть ЗМІ, у листопаді проти Романа Павленка призначили службове розслідування аби перевірити факти, викладені у зверненнях громадських активістів, щодо можливої неетичної поведінки прокурора. На Уманщині Романа Павленка звинувачували у затягуванні розслідування резонансних справ, на бездіяльність прокурора звертав увагу і тодішній генпрокурор Юрій Луценко, також журналісти пов'язували його із аграрними бізнес-схемами. Також повідомлялося, шо прокурор мав намір пройти переатестацію. 
 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також