Злодія, який на ринку в Рівному вирвав сумку з рук дівчини, залишили під вартою

1147 0

Ми у соцмережах:

Злодія, який на ринку в Рівному вирвав сумку з рук дівчини, залишили під вартою

25-річний рівнянин Дмитро до 7 лютого 2020 року перебуватиме в СІЗО. Його органи досудового розслідування підозрюють у вчиненні грабежу, поєднаному з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчиненому повторно.

Слідчі підозрюють рівнянина у тому, що увечері 9 грудня на вулиці Соборній у Рівному вдарив перехожу Ольгу у спину та забрав сумку, в якій знаходились мобільний телефон вартістю 3 500 гривень і гаманець, в якому було 426 грн. Скористатись чужим майном не зумів, бо його наздогнали та затримали очевидці події.

10 грудня рівнянину Дмитру повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, а вже 12 лютого ухвалою слідчого судді Рівненського міського суду було задоволено клопотання слідчого про обрання підозрюваному запобіжного заходу - тримання під вартою на 60 діб, без визначення розміру застави.

Захисник підозрюваного оскаржив цю ухвалу місцевого суду.  Він просив обрати його підзахисному більш м’який запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт з використанням електронного засобу контролю.

Пресслужба Рівненського апеляційного суду повідомила РВ, що ухвалу слідчого судді Рівненського міського суду колегія залишила без змін, а апеляційну скаргу — без задоволення. Ухвалюючи таке рішення, суд апеляційної інстанції виходив з того, що прокурор довів наявність обґрунтованої підозри у вчиненні тяжкого злочину із застосуванням насильства, наявність ризиків, недостатність застосування більш м’якого, окрім виняткового запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте також по темі: Охоронець ринку «Моріон» наздогнав молодика, який вирвав сумку із рук дівчини

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також