Врятували у Рівному сплячого чоловіка

1779 0

Ми у соцмережах:

Врятували у Рівному сплячого чоловіка

У Рівному в неділю, 6-го вересня, під час пожежі ледь не загинув чоловік. Як повідомили у ДСНС, господар оселі спав, поки на плиті підгоряла їжа й задимлювала квартиру.

Інцидент стався на вулиці Київській неподалік автовокзалу, близько о пів на третю дня. Про дим із квартири на третьому поверсі на лінію 101 повідомили сусіди. Речника Служби порятунку області Дмитро Мельник розповів , що  двері до квартири були зачинені, а сусіди повідомили, що всередині, можливо, перебуває людина. Відтак рятувальники розрізали петлі.

- У вщент заповненій димом квартирі вогнеборці виявили на дивані сплячого господаря. Чоловіка негайно винесли на свіже повітря. На кухні на газовій плиті у посудині підгоряли рештки їжі. Ще кілька хвилин – і людина загинула б від отруєння чадним газом, – каже Мельник.

Сам чоловік пояснив, що забув, що поставив грітись їжу і заснув.

Подібних випадків, каже речник рятувальників, у Рівному щомісяця стається щонайменше два.

- Це трапляється з декількох причин: одні засинають, інші забувають і йдуть з дому у власних справах, а дехто, перебуваючи напідпитку, наражає своє життя і життя мешканців на небезпеку, – каже Дмитро Мельник.

Він додав, що підгоряння їжі може призвести не лише до пожежі в приміщенні, а й до вибуху газу. Такий випадок у Рівному стався у 2007-му році. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також