«Зручно, комфортно і по графіку»: квасилівчани про новий автобусний маршрут №46

178 0

Ми у соцмережах:

«Зручно, комфортно і по графіку»: квасилівчани про новий автобусний маршрут №46

Уже тиждень у Рівненській громаді діє новий автобусний маршрут за номером 46. Він сполучає селище Квасилів та вулицю Золотіївську Рівного та рухається через залізничний вокзал обласного центру.

Вперше за багато років із Рівного до Квасилова відкрили міський автобусний маршрут.

Місцеві жителі не один раз просили владу Рівного продовжити рух міських маршруток до селища. Адже чимало квасилівчан працюють у місті, тож дістатися вчасно не завжди вдавалося.


«Запит на маршрут, який сполучатиме місто з Квасиловом, був давно. Ми ретельно вивчали це питання, аби охопити такі мікрорайони, які цього потребують найбільше, і поки що були частково обділені якісним транспортним сполученням. Тепер же завдяки новим автобусам КП «Рівнеелектроавтотранс» ми вирішили цю проблему: люди нарешті зможуть вільно та комфортно дістатися у місце призначення за цілком прийнятну ціну», - каже виконувач обов’язків міського голови Рівного, секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян.


Квасилівчани не приховують: нарешті дочекалися, що міська влада пішла на зустріч та почула їх прохання.

Пані Наталія виховує трьох діток, тож часто курсує поміж Квасиловом та Рівним:

«Їхала новим маршрутом з Квасилова. Здалося, що трохи довше, бо ж об'їжджає Щасливе. Але їхати комфортно в новенькому чистенькому автобусі. Зупиняється біля ТЦ "HappyMall", що дуже зручно, бо часто відвідуємо заходи там. Окрім того передбачені спеціальні пониження, аби було комфортно з дитячим візочком їхати.»

«Автобуси 46 маршруту просторі, чисті. Водії привітні. Їздять за графіком, та зручно слідкувати з програмою Дозор. Один нюанс, об'їзд мікрорайону Щасливе, по часу, то дуже довго, але це вже таке. Головне, що тепер маємо вибір та можемо користуватися новими автобусами,» – каже квасилівчанка Іванна.

Пан Віталій працює у Рівному, а мешкає у Квасилові. Відзначає – така протяжність маршруту йому чудово підходить, адже тепер може доїхати від дому до роботи навіть без пересадок:

«Вважаю, що додатковий маршрут з Квасилова однозначно був потрібен, щоб зняти переповненість квасилівських маршруток. Ну, і ми, як члени рівненської громади, відчуваємо себе вже частиною міста.» 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також