Зруйнований міст ускладнює дорогу на Білорусь

1107 0

Ми у соцмережах:

Зруйнований міст ускладнює дорогу на Білорусь

Кілька тижнів тому обвалилося перекриття мосту на загальнодержавній трасі, що веде до білоруського кордону через Костопіль, Сарни та Дубровицю. І не дивно, адже мосту, який розташований над каналом у селі Бродець Дубровицького району, уже понад 50 років. Зараз тут односторонній рух — автмобілі, серед яких чимало вантажівок, змушені їхати посередині мосту. Фахівці кажуть, що ремонту він не підлягає.

Кілька тижнів тому обвалилося перекриття мосту на загальнодержавній трасі, що веде до білоруського кордону через Костопіль, Сарни та Дубровицю. І не дивно, адже мосту, який розташований над каналом у селі Бродець Дубровицького району, уже понад 50 років. Зараз тут односторонній рух — автмобілі, серед яких чимало вантажівок, змушені їхати посередині мосту. Фахівці кажуть, що ремонту він не підлягає. Можуть хіба лиш його трохи укріпити, щоб тимчасово забезпечити рух транспорту, доки не збудують новий міст. Місце вже визначили — за кілька метрів від старого. І гроші уже з держбюджету випросили — 10 мільйонів гривень. Щоправда, є сумніви, чи скоро ці кошти отримають. Сергій Васильєв, в.о. начальника обласного управління водних ресурсів:

— Військовослужбовці допоможуть збудувати тимчасовий дерев'яний міст через канал за тиждень. На це знадобиться близько 80 тис. грн. Транспорт, який прямуватиме до Білорусі, якщо не буде жодного мосту, доведеться направляти не на пункт пропуску у Городищі, а через Зарічне на село Прикладники. Але оскільки це важлива дорога і ситуація надзвичайна, то кошти мають виділити швидко.
Алла САДОВНИК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також