ЗСУ повністю «зачистили» Лиман від рашистів. І допомогли у цьому рівненські поліцейські

2484 0

Ми у соцмережах:

фото - з фейсбук-сторінки Олексія Камишанського

"Поліцейські Рівненщини, у складі батальйону «Захід» Національної поліції України, завершили зачистку населеного пункту Лиман. Рухаємось вперед, наступна - наразі моя рідна Луганщина", - написав на своїй сторінці у соцмережі Олексій Камишанський, очільник ГУ Нацполіції у Рівненській області.

Президент України Володимир Зеленський заявив під час відеозвернення, що «станом на 12:30 Лиман зачищено повністю» і подякував українським військовим.

Про важливість звільнення цього міста розповів речник Східного угруповання ЗСУ Сергій Череватий. В ефірі телемарафону він сказав, що у тому є кілька стратегічних цінностей: 

  - "Це черговий районний центр, який взяли українські війська. Це шлях на український Донбас - на Донеччину і Луганщину, на Сватове і Сєвєродонецьк. Це також кращі позиції для подальших дій. Коли ці дії будуть, спланують наші штаби залежно від того, як відбудеться перегрупування військ, також будуть враховані всі зміни у противника.

Він також наголосив, що важливим є ще морально-психологічне питання, "коли головний лідер агресора оголошує про анексію цих територій, а частина цих територій звільняєься. Це велике піднесення для нашого народу і військ, а також ганьба, приниження і подавлення морального стану для військ агресора".

До речі, втікаючи з Лиману, рашисти покидали поцуплені в українців речі. Серед них - шкарпетки Житомирської фабрики, жіночий гребінець, фарба для догляду за взуттям та багато іншого. А ще - залишили після себе купу сміття та металолому.  Фото оприлюднило Радіо Свобода

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також