Заступник міського голови Рівного звільнився, бо отримав візу нареченого

2478 0

Ми у соцмережах:

Заступник міського голови Рівного звільнився, бо отримав візу нареченого

Олег Піщанський, до компетенції якого входила будівельна сфера та архітектура на посаді заступника міського голови Рівного, написав заяву на звільнення. У заяві вказав — за сімейними обставинами. І відразу поїхав у США, опублікувавши згодом у себе на сторінці у Фейсбуці фото і підписавши: «Кохання долає кордони».

Олег Піщанський, колишній заступник міського голови:

— Коли про мій від’їзд стало відомо громадськості, то недруги одразу почали поширювати неправдиву інформацію. Нібито я отримав грін-карту, за якою виїхав у США. Однак це не так. Річ у тім, що я отримав візу нареченого, яка дає змогу тимчасово в‘їхати в країну та одружитися. Адже є людина, яку я безмежно кохаю і яка кохає мене, тому зараз я хочу присвятити час для створення сім‘ї. Згідно із законодавством США, на одруження у нас є 90 днів.

Оскільки такий розвиток подій несумісний з моїм перебуванням на посаді, то написав відповідну заяву, і це рішення узгодив з керівництвом міської ради.

Щодо роботи на посаді заступника міського голови, то хочу сказати, що за цей короткий час ми з командою започаткували низку стратегічних ініціатив. Впевнений, що вони будуть продовжувати втілюватися моїм наступником.

Чим планую займатись у США? На даний час акцент зміщується більше в бік сім‘ї, аніж в розвиток кар’єри чи роботи.

Між тим відомо, що 41-річний Піщанський досі одружений не був, більше того, відповідно до декларації, навіть квартири у Рівному не має — залишилась у Березному, звідки й переїхав до Рівного, на запрошення міського голови. З Олександром Третяком вони — друзі, і цього не приховують, разом досі відвідували одну церкву, що також в цій ситуації є суттєвим аргументом. Тобто Піщанський був чи не єдиним заступником, призначення якого не узгоджувалось Третяком з партнерами по коаліції.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також