Кавун як ліки

Крім того, що кавун дуже смачний, він ще й багатий вітамінами А, С, В<sub>6</sub> і магнієм, які корисні серцево-судинній системі, регулюють високий кров'яний тиск і покращують функцію нирок.

1 хв. читання

giu-eo-thon-dang-gon-voi-trai-cay-ngon-ngot-ngay-he-3887df

Кавун лікує вугри, артеріосклероз, анемію, артрит, жовчний міхур, астму, камені в нирках, головний біль, бронхіт, знижений імунітет, високий рівень холестерину, підвищену температуру, проблеми з уретрою і сечовим міхуром, укуси комах, ожиріння, запалення шкіри і целюліт.

Ця ягода вважається ідеальним засобом, що очищає тіло — завдяки великій кількості води і низькому вмісту калорій. Крім того, кавун багатий міддю, бета-каротином, кальцієм, яблучною кислотою, йодом, калієм, азотною кислотою, цинком, фосфором, фолієвою кислотою, лікопеном, лимонною кислотою.

Через високий вміст бета-каротину і вітаміну С кавун запобігає серцевим захворюванням і хронічним запаленням. Він покращує розумові здібності і знижує стрес завдяки великій кількості вітаміну B6. Кавун регулює значення pH крові. І в той же час він очищає кровоносні судини від всіх жирових відкладень.

Кавун рекомендується вживати холодним.

Поділитися цією статтею