Насіння кавуна містить цинк, волокна і залізо, це прекрасне джерело олеїнової та лінолевої кислот. Найперше це потрібно для підтримки стану нігтів і шкіри.
Насіння лимона містить сліди саліцилової кислоти, яка забезпечує знеболювальну дію.
Насіння папаї має високий рівень протеолітичних ферментів на кшталт папаїну, які допомагають позбавити організм від паразитів і черв’яків.
Насіння ківі — джерело вітаміну Е і жирних кислот Омега-3, що важливі для запобігання запорам, зниження небезпеки хвороб серця, а також підвищеного холестерину.
Насіння чорниці також насичене жирними кислотами Омега-3 і Омега-6, дієтичними волокнами, каротиноїдами і білком. Поліненасичені жири в насінні чорниці знижують ризик хвороб серця.
Насіння авокадо має високий рівень розчинних волокон і антиоксидантів — це одне з кращих джерел калію. Високий вміст фенолу і антиоксидантів допомагає знижувати артеріальний тиск і показники холестерину, одночасно зміцнюючи імунітет.






