Брати Свистуни викуплять дві земельні ділянки у центрі Рівного

3769 0

Ми у соцмережах:

Брати Свистуни викуплять дві земельні ділянки у центрі Рівного

На сайті Рівненської міської ради уже зареєстровано проект рішення про об’єднання двох земельних ділянок на вулиці Шевченка у Рівному та продаж їх у власність Володимиру Свистуну.

 

Володимир Свистун разом з братами Ігорем та Олегом є власником ринку «Моріон». Окрім того, Свистуни володіють мережею магазинів «Шара» та ТЦ «Партизан», біля якого зводять ще один торговий центр.

На вулиці Шевченка, 9, поблизу безпосередньо «Моріону», Свистуни хочуть викупити землю під будівлею, яка вже у їхній власності. Раніше там, зокрема, працювала хімчистка «Либідь».

Дві земельні ділянки (одну, площею 119 «квадратів», іншу – на 76 «квадратів»), відповідно до проекту рішення, перед продажем об’єднають в одну, розміром 195 «квадратів».

Свистунам заборонено будувати на ділянці гральні заклади. Втім, як писало РВ раніше, на місці старої будівлі брати-бізнесмени хочуть звести торговий центр.

Зазначимо, що, відповідно до українського законодавства, власники нерухомості мають першочергове право на придбання у власність землі під нею.

22 депутати Рівненської міської ради мають проголосувати, щоб землю п.Свистуну таки продали.

 

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також