Через ранковий туман і неуважність у Білій Криниці в ДТП потрапили 4 авто: знову пошкоджено відбійник

1087 0

Ми у соцмережах:

Через ранковий туман і неуважність у Білій Криниці в ДТП потрапили 4 авто: знову пошкоджено відбійник

Сьогодні близько 9-ї години ранку на автомобільній дорозі Київ – Чоп, поблизу Білої Криниці, сталася ще одна ДТП. Цього разу - з легковиками та вантажівками.

Водій транспортного засобу Mercedes Benz не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою та не вибрав безпечної швидкості руху, щоб мати змогу постійно контролювати його рух та безпечно керувати ним.

- Він не дотримався дистанції, не дотримався безпечного інтервал, не врахував погодні умови, адже був туман, і наїхав на наїзд OPEL Astra, що зупинився попереду на червоний сигнал світлофора.  OPEL Astra по інерції продовжив рух прямо та наїхав на автомобіль Renault Megane. OPEL після цього відкинуло на металевий відбійник, - повідомила РВ Тетяна Рачок, речниця патрульної поліції Рівненщини. - Mercedes Benz після зіткнення з OPEL Astra по інерції відкинуло в праву смугу,  де він скоїв наїзд на автомобіль DAF з напівпричепом Wielton. Автомобілі отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками,  також було пошкоджено відбійник.
На 34-річного водія автомобіля Мercedes патрульні склали протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження тз) та склали акт остеження вулично–шляхової мережі. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також