Депутати, які стоять за незаконним видобутком бурштину, та гроші для народів в Росії: інтерв’ю з нардепкою Ганною Гопко

10695 0

Ми у соцмережах:

Депутати, які стоять за незаконним видобутком бурштину, та гроші для народів в Росії: інтерв’ю з нардепкою Ганною Гопко

Ганна Гопко – позафракційна депутатка та голова комітету у закордонних справах Верховної Ради. Вчора, 16 квітня, п.Гопко була на Рівненщині – налагоджувала співпрацю громадськості, зокрема молоді, та парламенту. Поміж зустрічами депутатка дала інтерв’ю РВ.

Ганна Гопко розповіла, як молодь може скористатися можливістю та пройти стажування у Верховній Раді, здобувши знання, які допоможуть або зайняти активну громадську позицію, пропонувати законодавчі ініціативи і впливати на зміни в Україні, або й самому долучитися до життя парламенту, отримавши посаду помічника депутата.

Депутатка розповіла, чому у Верховній Раді не ухвалили закон про видобуток бурштину, кому вигідно було, аби його провалили, та кого з депутатів можна звинуватити у покриванні незаконного видобутку.

Говорили з пані Гопко також про звільнення Надії Савченко, «російський реваншизм» в Україні та чи потрібно нам фінансово допомагати корінним народам республік Росії, які виступають проти політики Кремля.

Ганна Гопко також розповіла, чи вплине на геополітичний курс країни зміна влади, чи зміниться виборче законодавство до наступних парламентських виборів, за які ухвалені закони їй соромно та чому українці восени оберуть той парламент, на який заслуговують. Детальніше – на відео:  

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також