Енергоблок зупинять на два місяці

897 0

Ми у соцмережах:

Енергоблок зупинять на два місяці

Енергоблок №2 РАЕС буде виведено у планово-попереджувальний ремонт.

6 березня  планується відключення від енергомережі енергоблоку №2 Рівненської АЕС для проведення капітального планово-попереджувального ремонту, розрахованого на 63 календарні доби.

Під час ремонту будуть проведені регламенті роботи на основному обладнанні: капітальний ремонт реактора;   капітальний та середній ремонти турбоагрегатів; поточний та середній ремонти турбогенераторів; капітальні та поточні ремонти парогенераторів; капітальний ремонт компенсатора тиску; капітальні, середні та поточні ремонти головних циркуляційних насосів.
 

Заплановано виконати основні ремонтні роботи, зокрема з підвищення щільності системи герметичного огородження реакторної установки та усунення зауважень з  кваліфікації на сейсмічні впливи обладнання та сейсмостійкості трубопроводів.

До того ж в рамках комплексної зведеної програми підвищення рівня безпеки енергоблоків АЕС України буде проведено модернізацію акумуляторного господарства системи безпеки на енергоблоці №2.

Розроблено та затверджено мережний графік виконання ремонтних робіт, призначено відповідальних осіб, визначено матеріально-технічні ресурси. Персонал експлуатаційних цехів та енергоремонтного підрозділу РАЕС готовий до виконання запланованих завдань.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також