Євген Кучерук залишається в керівництві Рівненської центральної міської лікарні

1397 0

Ми у соцмережах:

Євген Кучерук залишається в керівництві Рівненської центральної міської лікарні

Про це стало відомо сьогодні під час зустрічі з колективом медичного закладу, на яку були запрошені керівники міста та області.

Євген Кучерук продовжить опікуватись розвитком Центральної міської лікарні Рівного, але уже на посаді заступника керівника закладу.
 
Головним лікарем призначено відомого у місті лікаря-хірурга, медичного директора з хірургії Рівненської обласної лікарні Юрія Ординського.

 

 - Надзвичайно важливо, аби кращий медичний заклад міста продовжував розвиватись з тією динамікою, яка є зараз. Тому наша однозначна позиція, що Євгеній Філімонович Кучерук, який віддав цьому закладу багато років свого життя, всі свої вміння, доклав неймовірних зусиль, аби цей заклад вийшов у число кращих, продовжив свою роботу.

Тому Євгеній Філімонович залишається працювати в керівництві лікарні, і я радий, що це рішення підтримав колектив лікарні, - зауважив мекретар Рівненської міської ради, виконувач обов’язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян.

Щодо нового керівника Центральної міської лікарні, то Юрій Ординський відомий у Рівному спеціаліст, який до цього обіймав посаду медичного директора з хірургії РОКЛ імені Юрія Семенюка.

Юрій Ординський має звання кандидата медичних наук та вищу кваліфікаційну категорію за спеціальністю ультразвукова діагностика, має диплом спеціаліста «Організація і управління охороною здоров’я», а також звання магістра публічного управління та адміністрування. Юрій Ординський неодноразово проходив стажування у провідних клініках України та Європи та є членом Європейської асоціації ендоскопічних хірургів (EAES).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також