Грузин, якого примусово видворили з України, вірить в ЗСУ

954 0

Ми у соцмережах:

Грузин, якого примусово видворили з України, вірить в ЗСУ

Громадянин Грузії Бесік приїхав в Україну ще 2009 році на заробітки. Спершу працював в Криму, але коли півострів анексували росіяни, переїхав жити в Полтавську область.

Там з ним трапилась прикра історія: комусь наніс тілесні ушкодження,  отримав сім років позбавлення волі, і його відправили в Катеринівську виправну колонію на Рівненщину.

Термін покарання в іноземця закінчився 23 червня цього року, а з ним – і дозволений строк перебування на території України . Грузину їхати було нікуди, на Батьківщині його ніхто не чекав.

Міграційники Рівненщини разом з колегами з СБУ розшукали у Німеччині племінницю грузина. Вона згодилась допомогти дядькові - купила квиток на літак у Молдову та оплатила готель, де він проживатиме. Тепер ним опікуватимуться міграційна служба Молдови.

- І хоча порушнику-іноземцю заборонили в’їзд в Україну на три роки, він позитивно налаштований стосовно нашої держави. Зізнався, що засуджує вторгнення Росії в Україну та вірить у наші ЗСУ. Прощаючись, щиро сказав міграційникам, які супроводжували його до кордону з Молдовою, «Слава Україні!», - повідомила РВ Лілія Драпчинська, начальниця УДМС у Рівненській області.

Інформація щодо документування іноземців та осіб без громадянства розміщена на сайті Управління ДМС у Рівненській областіза посиланням.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також