«Кардинал» не здається

1142 0

Ми у соцмережах:

«Кардинал» не здається

Міні-футбольний клуб «Кардинал-Рівне» доволі непогано розпочав перший раунд плей-офф (серія до трьох перемог). На цій стадії нашій команді, яка в регулярному чемпіонаті фінішувала сьомою, протистоїть друга команда ліги «Титан» (Покровське). У Покровському, де розпочалася серія, клуби обмінялися перемогами. У першій грі «Кардинал» поступився — 4:5, а в повторній несподівано впевнено виграв — 3:0.

Тепер на черзі у п’ятницю та суботу матчі у Рівному. Розпочнуться вони о 13.00. Про настрій, з яким команда підійшла до цих поєдинків, ми попросили розповісти віце-президента клубу Михайла Кондратюка:

— Настрій бойовий, завдання — перемагати і виходити далі.

— Що з травмами?

— Серйозних ушкоджень ніби немає. Єдине, що Волянюк зламав палець на руці. Плюс Новак лише входить в гру після травми.

— Після гучної заяви президента клубу Володимира Валявки, що він залишає керівництво клубом, чи не матиме «Кардинал» фінансових проблем дограти чемпіонат у разі виходу до наступного раунду?

— З фінансуванням ситуація не критична. Є гроші, які нам виділяють область та місто. Шукаємо інші джерела. Тому думаю, що дограємо цей сезон, а потім будемо вирішувати. Дуже сподіваюся, що наш президент залишиться з нами.

— Попередньо планувалося, що матчі у Рівному відбудуться у суботу та неділю, чому їх зсунули на день назад?

— Ми до останнього були проти, розуміючи, що субота та неділя більш зручні для вболівальників дні. Але в Асоціації своє рішення аргументували Великоднем. Мовляв, якщо доведеться проводити п’ятий матч, то він буде у четвер. А між неділею та четвергом дуже малий проміжок, тому й зсунули ігри на день.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також