Хтось пам`ятає вулицю Шевченка ТАКОЮ?

1293 0

Ми у соцмережах:

Хтось пам`ятає вулицю Шевченка ТАКОЮ?

У понеділок з самого ранку, коли базари не працюють, комунальники почали зносити “халабуди” на вулиці Шевченка у Рівному.

Тобто демонтаж так званих незаконних тимчасових споруд — як і обіцяв минулого тижня заступник міського голови Віталій Герман. До речі, щодо тимчасовості споруд — деякі тут стояли понад 10 років!

«Чи пам'ятає хтось цю вулицю такою?» - написав через кілька годин у соцмережі Віталій Герман, якому спецкомісія доручила організувати цей процес.

О сьомій ранку тут були не тільки комунальники і поліція, а й підприємці, демонтувати незаконно встановлені кіоски яких і прибула техніка. Підприємці намагались не допустити техніку, але їх відтіснили, і процес розпочався. Видно було, що підприємці засмучені, не відомо, де вони надалі торгуватимуть. І справді, чому їм не запропонували інше місце для торгівлі?

- Пропозиції були, - відповів на це зауваження заступник міського голови. - На ринках міста вистачає вільних місць, і на центральному в тому числі. Однак ці підприємці звикли до тротуарів...

Що ж до відкриття виїзду з Шевченка на Сагайдачного, що і стало однією з причин демонтажу, то, як повідомив заступник міського голови, схема організації тут дорожнього руху розробляється, є намір до кінця червня відкрити вулицю для проїзду.

До речі, на запитання п.Германа “Хто пам'ятає цю вулицю такою?” таки відгукнулись рівняни, вочевидь, старшого віку: “Пам'ятаю, колись саме так і було... !”. І запропонували: “ Ще би вулиці Сагайдачного, Полуботка та Базарну звільнити від так званого тимчасового ярмарку, мали б гарний центр міста”.

Олена ІВАНЮК.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також