Майстер спорту України міжнародного класу очолив обласну спортивну школу олімпійського резерву

935 0

Ми у соцмережах:

Майстер спорту України міжнародного класу очолив обласну спортивну школу олімпійського резерву

Голова обласної ради Андрій Карауш має укласти контракт із Сергієм Ліщуком на посаді директора КЗ «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву» терміном на 3 роки. Таке рішення сьогодні прийняли депутати на другому пленарному засіданні.

На посаду директора школи було два претенденти – Сергій Шемосюк, який очолював його з 2007 року та Сергій Ліщук – президент баскетбольного клубу «Рівне», Майстер спорту України міжнародного класу з баскетболу та засновник Баскетбольної академії Сергія Ліщука.

 Сергій Ліщук на посаді планує створити умови для розвитку резервного спорту та ефективного поповнення складу національних збірних команд. Має намір проводити активну роботу в напрямку навчання та обміну досвідом тренерів обласної та районних шкіл та організовувати в країнах Європи міжнародні дитячі табори для учнів обласної та районних ДЮСШ.

Окрім того, планує працювати з дітками з числа внутрішньо переміщених осіб, зокрема активно залучати їх до тренувального процесу. Сергій Ліщук впевнений, що це дасть змогу знайти та виховати нових чемпіонів, які будуть представляти в майбутньому нашу область на всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

Також хоче розробити ряд заходів щодо фінансування розбудови спортивної інфраструктури – йдеться про спорткомплекс на Макарова. Це дасть можливість перевести підготовку наших спортсменів та проведення змагань на якісно новий рівень, повідомляє пресслужба обласної ради. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також