Мобільний сервісний центр МВС їде до острожан

427 0

Ми у соцмережах:

Мобільний сервісний центр МВС їде до острожан

Отримати найпопулярніші послуги сервісних центрів МВС безпосередньо в своєму населеному пункті можна за допомогою мобільного сервісного центру МВС. Це пересувний сервісний центр, що працює за графіком у віддалених куточках Рівненщини.

6 березня сервіс на колесах вирушить до Острога. Місце зустрічі проспект Незалежності, 48. Містяни, які мали намір перереєструвати своїх «залізних коней» чи замінити старе посвідчення водія на нове, але з певних причин  відкладали поїздку до сервісного центру  МВС, матимуть змогу скористатися послугами пересувного центру  у своєму населеному пункті.
Зазначимо,  що окрім заміни посвідчення водія та реєстрації, перереєстрації транспортного засобу,  жителі Острога та навколишніх населених пунктів матимуть змогу замовити міжнародне посвідчення водія, а також отримати консультацію від фахівців сервісних центрів МВС.
Обслуговують громадян у МСЦ МВС два адміністратори та за необхідності фахівець Експертної служби МВС. Це додаткові можливості для великої кількості людей отримати послуги там, де попит на них великий.
Нагадаємо, що мобільний сервісний центр МВС здійснює виїзд за попередньою домовленістю з органами місцевого самоврядування й дозволяє робити державні послуги більш зручними для громадян.
З графіком виїзду мобільного сервісного центру МВС в Рівненській області можна ознайомитися за посиланням https://bit.ly/2YokKru, а тут https://bit.ly/2lG5kwU  знайдете детальну інформацію про сервіс «на колесах».
Також для інформування та консультації громадян працюють фейсбук-сторінка https://www.facebook.com/riv.hsc.gov.ua  й  телефон (0362) 67 02 07.

РСЦ  ГСЦ МВС в Рівненській області 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також