З літаків АН-2 розкидатимуть вакцину проти сказу

1046 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Наприкінці вересня та на початку жовтня на території Рівненщини, зокрема у Млинівському, Демидівському та Радивилівському районах, із літаків розкидатимуть приманки з вакциною для диких тварин. Бо саме вони є основними розповсюджувачами сказу.

Як повідомляє управління Держпродспоживслужби в Рівненській області, приманки будуть розповсюджувати над лісовими та польовими угіддями області, поза територіями населених пунктів та водойм. Працівники управління просять рівнян не хвилюватися, коли побачать літаки АН-2, які розкидатимуть приманки.

Такі приманки безпечні для людей і тварин. Вони мають вигляд невеликих брикетів розміром із сірникову коробку із різким запахом м’ясокісткового борошна. У середині приманки знаходиться капсула з вакциною проти сказу.
Попри те, що приманки безпечні, управління Держпродспоживслужби закликає рівнян не брати такі приманки руками і не переносити з місця на місце, а тим більше додому. Та застерегти своїх дітей, щоб при знайденні приманок з вакциною, не грались нею та не пробували її розламати. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також